Jdi na obsah Jdi na menu
Update cookies preferences

Něco málo o nás

l10_gif.png

Jsme malá rodinná chovatelská stanice půvabného kočičího plemene posvátná birma - TenderPaws, CZ.

 

Láska k birmičkám se nám přihodila, jak už to tak bývá, díky jedné neradostné rodinné události. Potřebovali jsme někomu dát lásku a dostávat ji jako zpětnou vazbu nazpátek. Naše první kočička Meggie (Beatrix Legenda Aurea), kterou jsme získali v Praze, něžný modrooký anděl, nám prostě učarovala. Zůstala s námi sedm krásných let a svou úlohu nejen že dokonale splnila, ale obohatila náš život tak, že i když odešla, je stále s námi.

 

Naše birmičky žijí s námi. Sdílejí s námi veškeré události, trampoty i radosti, sdílejí s námi domácnost. Jsou neoddělitelnou součástí našeho každodenního života.

Zastáváme názor, že můžeme chovat jen tolik micinek, kolik jich stihneme za den pomazlit, prohlédnout, zkontrolovat, pohrát si, a být s nimi v přímém kontaktu.

Rozhodli jsme se, že se pokusíme tohle úžasné plemeno rozšířit o pár jedinečných kočiček, které snad zachrání zase někoho dalšího. 

 

Naše kočičky mají negativní test na FeLV, FIV a PKD.

 

kotatka.jpg

  

Název chovatelské stanice TenderPaws, CZ byl 16.6.2014 registrován u mezinárodního registru FIFe pod registračním číslem 6600.

 

 www.klubkocek.com

 

schk1.jpg

 

 

 fife-1-.jpg  

 

 

  l10_gif.png

 

CatHouse kočky milují

 

Náhledy fotografií ze složky Meggie (Beatrix Legenda Aurea, CZ) SBI n 21